Emme osallistu Black Fridayhyn – Lahjoitamme 15 prosenttia myynneistä Itämeren suojeluun

Päivitys 28.11.2022: Kiitos kaikille meiltä 25-27.11 aikana löytöjä tehneille ja sitä kautta Itämeren suojeluun osallistuneille ihanille asiakkaillemme. Lahjoitamme 25-27.11 myynneistämme 15 prosenttia lyhentämättömänä John Nurmisen Säätiölle. 

Black Friday, Cyber Monday, mitä näitä nyt on…toisinaan tuntuu, että nykyään joka päivä vietetään jonkin sortin kulutusjuhlaa. 

Yksi Hyggeligin perustamisen syistä ja toimintaamme ohjaavista arvoista on käytettyjen tavaroiden arvostuksen lisääminen ja asiakkaidemme kannustaminen kohti kestäviä, tarkkaan harkittuja valintoja. Toimintamme perustuu vanhojen tuotteiden kunnostamiseen ja sitä kautta niiden elinkaaren pidentämiseen. Emme halua tukea heräteostosten tekemistä ja toivomme kaikkien pyrkivän toimissaan kohti hiilijalanjäljen pienentämistä ja kestävämpiä valintoja. 

Tämän vuoksi me EMME osallistu tänäkään vuonna Black Fridayhyn, vaan sen sijaan lahjoitamme kaikista meiltä 25 – 27.11. ostetuista tuotteista 15 prosenttia Itämeren suojeluun John Nurmisen säätiölle. Näin myös asiakkaamme pääsevät meidän kauttamme mukaan Itämeren suojeluun. 

Itämeri yhdistää myös Suomen ja Tanskan

Valitsimme lahjoituskohteeksi pulassa olevan Itämeren, sillä se yhdistää meille kaksi rakasta ja tärkeää maata; Tanskan ja Suomen. 

Itämeren suurin ongelma on rehevöityminen, mutta sitä uhkaavat myös monet muut haasteet, kuten ilmastonmuutos.  John Nurmisen Säätiö tekee kallisarvoista ja konkreettista työtä Itämeren suojelemiseksi. 

Voit lukea lisää John Nurmisen säätiön Itämeren eteen tekemästä työstä täältä. 

Hyggelig Instagramissa

Tervetuloa mukaan hyggeilemään Instagramissa tai Facessa

Liity hyggeilijöiden joukkoon ja saa 10 % alennusta

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uusista tuotteistamme sekä kestävän sisustamisen ilmiöistä. 

10 % alennusta

Tilaamalla uutiskirjeemme