Ostamme tanskalaisia huonekaluja ja valaisimia

Suurin osa tuotteistamme tulee suoraan Tanskasta, mutta toisinaan ostamme mielenkiintoisia tuotteita myös Suomesta. 

Millaisista huonekaluista olemme kiinnostuneita?

Ostamme lähtökohtaisesti vain tanskalaisia huonekaluja, sillä olemme erikoistuneet niiden myymiseen. Voit kuitenkin tarjota meille myyntiin myös suomalaisia, ruotsalaisia tai norjalaisia designklassikoita. 

Olemme kiinnostuneita seuraavanlaisista tanskalaisista huonekaluista: 

  • 1960 -luvun teak-/palisanterihuonekalut, kuten senkit, liinavaatekaapit, ruoka- ja sohvapöydät, ruokapöydän tuolit, lipastot, nojatuolit ja peilit
  • 1970 -luvun ”space age” -henkiset mööpelit, nahkaiset nojatuolit ja muut persoonalliset ihanuudet, kuten muoviset peilit
  • 1950 – 1980 -lukujen riippu-, seinä-, pöytä- ja lattiavalaisimet
  • Modernimmat tanskalaiset designklassikot

Tuotteiden ei tarvitse välttämättä olla hyvässä kunnossa. Jos tuote on muuten kiinnostava, voimme kunnostaa sen, ja  vaihdamme esimerkiksi  uuden verhoilun rikkinäisiin ruokapöydän tuoleihin.   

Meille on helpointa, jos tuotteet ovat Uudellamaalle tai muualla ”suht. eteläisessä Suomessa”. On sitä tosin joskus lähdetty kauemmaskin oikein mielenkiintoisen tuotteen perässä, joten aina kannattaa tarjota. Pienempiä tuotteita, kuten valaisimia voi myös lähettää meille postin tai matkahuollon kautta. 

Miten voit tarjota meille tuotteita myyntiin?

Jos sinulla on meille sopivia tuotteita, joista haluat päästä rivakasti eroon, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@hyggelig.fi 

Laitathan sähköpostiin mukaan: 

-Valokuvat tuotteista
-Hieman tietoa tuotteiden kunnosta
-Tuotteiden sijainnin
-Summittaisen hintapyyntösi

Vastaamme viestiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Huomioithan, että emme voi yleensä maksaa tuotteista ”markkinahintaa”, sillä verojen ja kulujen jälkeen olisi mukava, jos kaupasta jäisi meille vielä vähän jotain leivän päälle ;-).  Mikäli tavoittelet tuotteillesi maksimaalista voittoa, suosittelemme myymään ne esimerkiksi huutokaupassa tai suoraan nettikirppareilla. 

Sinun kannattaa siis kääntyä puoleemme, mikäli haluat tuotteesi kiertoon vaivattomasti ja nopealla aikataululla. 

Meidän kauttamme saat tanskalaiset tuotteesi varmuudella kiertoon. Autamme etsimään huonekaluille uuden kodin, jossa niitä osataan arvostaa. 

Hyggelig Instagramissa

Liity hyggeilijöiden joukkoon ja saa 10 % alennusta

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uusista tuotteistamme sekä kestävän sisustamisen ilmiöistä. 

10 % alennusta

Tilaamalla uutiskirjeemme