Tietoa meistä

Hyggelig haluaa edistää kierrätetyn tavaran arvostusta Suomessa entistäkin korkeammalle tasolle.

"Kierrätetty valaisin tai huonekalu on ekologinen valinta. Valikoimamme koostuu tarkkaan valituista laadukkaista tuotteista, jotka kestävät aikaa ja siirtyvät parhaassa tapauksessa sukupolvelta toiselta. Kierrätetty on uusi Uusi".
Hyggeligin väki

Kierrätettyjen huonekalu-unelmien verkkopuoti

Hyggelig on joulukuussa 2019 avattu tanskalaisiin valaisimiin ja huonekaluihin erikoistunut 2nd hand -verkkokauppa, jossa toteutat sisustusunelmasi kestävällä tavalla. Valikoimastamme löytyy niin pohjoismaisia design -klassikoita kuin harvinaisempiakin vintage -löytöjä. Haluamme edistää käytettyjen tuotteiden arvostusta Suomessa ja auttaa asiakkaitamme tekemään valintoja, jotka kestävät aikaa. 

Senator -sohva
Senator -sohva

Hyggelig on kierrätettyjen sisustusunelmien verkkopuoti

Hyggelig on joulukuussa 2019 avattu tanskalaisiin valaisimiin erikoistunut 2nd hand -verkkokauppa, jossa toteutat sisustusunelmasi hyvällä omallatunnolla. Valikoimastamme löytyy niin pohjoismaisia design -klassikoita kuin harvinaisempiakin vintage -löytöjä. Haluamme edistää käytettyjen valaisinten huonekalujen arvostusta Suomessa ja auttaa asiakkaitamme tekemään valintoja, jotka kestävät aikaa. 

Miksi perustimme Hyggeligin?

Usein kysytyt kysymykset

Jos löydät sivuiltamme mielenkiintoisen loppuunmyydyn tuotteen tai olet kiinnostunut tanskalaisesta tuotteesta, jota meiltä ei vielä löydy, voit aina olla meihin yhteydessä osoitteeseen info@hyggelig.fi. Emme voi varata tuotteita, mutta jos etsimäsi tuote tulee meille valikoimaan, voimme informoida sinua siitä heti ensimmäisten joukossa. 

Olet tervetullut katsomaan tuotteitamme Espoon Tapiolan Showroomillemme osoitteeseen Hakakuja 1. Olemme tällä hetkellä auki vain sopimuksesta, joten olethan meihin yhteydessä ennen visiittiäsi. Emme voi kuitenkaan varata tuotteita, joten huomioithan että kaikki tuotteet ovat koko ajan myös verkkokaupassa ostettavissa. 

Tuotteidemme hinnoissa ei ole tinkivaraa. 

Kyllä. Voit aina valita toimitustavaksi myös omatoimisen noudon Showroomiltamme, joka sijaitsee Espoon Tapiolassa osoitteessa Hakakuja 1. Huomioithan kuitenkin, että noutoajat sijoittuvat toimistoajoille arkipäivinä. Noutaessasi tuotteen itse vältyt luonnollisesti myös toimituskuluilta. Kun valitset toimitustavaksi noudon, olemme sinuun yhteydessä seuraavana arkipäivänä sopiaksemme noutoajankohdan. 

Hyggeilijät

Jani

Aarteenmetsästys- ja kunnostusjohtaja

Juulia

Luova johtaja

Mauno

Luottamuskerni

Jani hurahti tanskalaisiin valaisimiin ja huonekaluihin toden teolla asuessaan puoli vuotta Tanskan Pohjois-Sellannissa. Aarteenmetsästyksen lisäksi Janin lempipuuhaa on valaisinten ja huonekalujen kunnostaminen. Janin taskusta löytyy myös sähköpätevyys 2 – luvat valaisinten turvalliseen ja oikeaoppiseen korjaamiseen. 

Jos Jani ei ole etsimässä, noutamassa tai kunnostamassa vintageaarteita, löytää hänet takuuvarmasti kaloja narraamasta.

Juulia ihastui Tanskaan jo lapsena matkustellessaan maassa perheen kesälomamatkoilla. Juulia rakastaa tanskalaista kulttuuria, ihmisiä ja erityisesti hyggeilyä. Hyggeligissä Juulia keskittyy aartenmetsästämisen lisäksi yrityksen markkinointiin, viestintään ja asiakaspalveluun. 

Ilman Maunoa ei Hyggeligiä olisi olemassa. Maunon tärkein tehtävä yrityksessä on muistuttaa henkilöstöä pois töiden parista nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Mauno on kokenut tanskanmatkailija ja on valloittanut monen tanskalaisen sydämen tomeralla ja omapäisellä luonteellaan.  

Keep it simple.

Varaa jokaisesta päivästäsi pieni hetki hyggeilyyn!

Tärkeintä on, että minä viihdyn. Auuuuu!

Jani

Aarteenmetsästys- ja kunnostusjohtaja

Jani hurahti tanskalaisiin valaisimiin ja huonekaluihin toden teolla asuessaan puoli vuotta Tanskan Pohjois-Sellannissa. Aarteenmetsästyksen lisäksi Janin lempipuuhaa on valaisinten ja huonekalujen kunnostaminen. Myös Hyggeligin Sähkömestarina toimivan Janin taskusta löytyy sähköpätevyys 2 – luvat valaisinten turvalliseen ja oikeaoppiseen korjaamiseen. 

Jos Jani ei ole etsimässä, noutamassa tai kunnostamassa huonekaluja, löytää hänet takuuvarmasti kaloja narraamasta.

Keep it simple.

Juulia

Luova johtaja

Juulia ihastui Tanskaan jo lapsena matkustellessaan maassa perheen kesälomamatkoilla. Juulia rakastaa tanskalaista kulttuuria, ihmisiä ja erityisesti hyggeilyä. Hyggeligissä Juulia keskittyy aartenmetsästämisen lisäksi yrityksen markkinointiin, viestintään ja asiakaspalveluun. 

Varaa jokaisesta päivästäsi pieni hetki hyggeilyyn!

Mauno

Luottamuskerni

Ilman Maunoa ei Hyggeligiä olisi olemassa. Maunon tärkein tehtävä yrityksessä on muistuttaa henkilöstöä pois töiden parista nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Mauno on kokenut tanskanmatkailija ja on valloittanut monen tanskalaisen sydämen omaperäisellä luonteellaan.  

Tärkeintä on, että minä viihdyn. Auuuuu!

Hyggelig Instagramissa

Liity hyggeilijöiden joukkoon ja saa 10 % alennusta

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uusista tuotteistamme sekä kestävän sisustamisen ilmiöistä. 

10 % alennusta

Tilaamalla uutiskirjeemme