Covid19 -viruksen vaikutukset toimintaamme

Asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuus on meille erittäin tärkeä prioriteetti kaikessa toiminnassamme. Ymmärrämme, että vallitseva tilanne voi herättää asiakkaissamme kysymyksiä sekä huolta. Teemmekin kaikkemme, jotta meiltä ostaminen on sekä turvallista että helppoa myös poikkeusaikojen vallitessa. 

THL kertoo sivuillaan, että ainakaan toistaiseksi ei ole todettu COVID19 -tartuntoja, jotka olisivat tarttuneet tavaroiden välityksellä. THL:n mukaan koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään.  Voit lukea lisää THL:n tiedoista täältä. 

Miten otamme poikkeustilanteen huomioon toiminnassamme?

  1. Emme työskentele sairaina. Hyggelig on perheyritys, jossa työskentelemme vain me perustajat Jani ja Juulia (sekä Mauno -koira toki myös). Pienenä tiiminä meidän on helppo varmistaa työskentelymme turvallisuus.
  2. Puhdistamme kaikki myymämme tuotteet erittäin huolellisesti ja käytämme hanskoja aina toimittaessamme tavaroita asiakkaillemme. 
  3. Tanskasta saapuvat tuotteemme ovat Suomessa ”karanteenissa”, eli säilytyksessä aina vähintään yhdeksän vuorokauden ajan. 
  4. Pyöritämme Hyggeligin toimintaa kotoa käsin, ja vältämme suuria ihmisjoukkoja. 
  5. Pidämme toimituksissa riittävää etäisyyttä asiakkaisiimme.

Toimitamme tarvittaessa täysin kontaktittomasti Uudellemaalle

Uudellemaalle voimme myös toimittaa kotiin ilman kontaktia. Käytännössä tämä tarkoittaa tuotteen jättämistä kotiovelle tai muuhun toivottuun paikkaan. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä tai suoraan sähköpostilla (info@hyggelig.fi), jos toivot kontaktittoman toimituksen. 

Liity hyggeilijöiden joukkoon ja saa 10 % alennusta

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä uusista tuotteistamme sekä kestävän sisustamisen ilmiöistä. 

10 % alennusta

Tilaamalla uutiskirjeemme